Team Giv Håb Østjylland

Antal ryttere 30

Holdet startede i efteråret 2016 med Annette Jellesen og Peter Ahrenfeldt som holdkaptajner. Vi er et hold, der vægter fællesskabet, grin og samvær højt, og vi arrangerer fælles spinning i Randers fra nytår og også gerne MTB ture og æbleskiver tur.

Vi kører Danmark rundt til sommer sammen med holdet fra Ålborg, hvor vi dele os i 2 grupper på landevejen.

Vi starter træningen på landevejen slut marts, hvor vi hver lørdag eller søndag ( på skift) mødes og træner os op til de lange etaper og øver os på at køre som et hold!

På Østjylland kører vi rulleskift, hvor vi alle skiftes til at være den, der er forrest og “trækker”! Vi skifter hver 400 meter, så alle kan være med! Med rulleskift på denne måde får vi gang i mange samtaler på en dag, hvor der cykles 150 km, og vi lærer hinanden rigtig godt at kende, hvilket betyder meget for os på Østjylland!

Konceptet er alle ud og alle hjem, og vi hjælper gerne hinanden og løfter i flok!

Vores mål er en gennemsnitsfart på 25 – 26 km/t, og vores fælles træninger starter med 50 km og slutter med en weekendtur til Skagen i midt juni – 170 km hver vej med overnatning og hygge om aftenen!

På holdet arrangerer vi sammen nogle skoleløb, og vi arbejder på et nyt koncept med et LAN for børn og unge, hvor det at spille computer med hinanden samtidigt skaber opmærksomhed om det vi dyrker motionen med mening for – Børn, Unge og Sorg.

Doner til holdet