XTREME og Team Giv Håb i nyt samarbejde til fordel for børn og unge

Børn, Unge & Sorgs velgørenhedshold TEAM GIV HÅB kan i dag offentliggøre et nyt 3-årigt samarbejde med Konggaard ApS/XTREME.

Med det nye samarbejde bliver TEAM GIV HÅBs ryttere klædt på med lækkert cykeltøj og hjelme fra XTREME. Samtidig bliver XTREME også sponsor for TEAM GIV HÅB de næste tre år og vil i samarbejde med TEAM GIV HÅB støtte velgørenhedsholdets indsats for at samle ind til Børn, Unge & Sorg.

Hos Konggaard ApS, som står bag det danske cykeltøjsmærke XTREME, er man stolt over det nye samarbejde med TEAM GIV HÅB:

Vi ser store muligheder i den nye aftale, og glæder os til at arbejde sammen med et nyt entusiastisk og professionelt team hos Børn, Unge og Sorg. Gennem mange år har vi udviklet en ekspertise i håndtering af store projekter, og ser frem til at bringe vores kompetencer i spil i forhold til Team Giv Håb. Det er en rigtig god sag, som vi tror vil vokse kraftigt i de kommende år. En vækst, som vi med vores 3-årige samarbejdsaftale tager en aktiv del i, udtaler salgschef Jan Laursen, XTREME.

TEAM GIV HÅB cyklede sin første tur rundt i Danmark i 2013 og har lige siden cyklet penge ind til fordel for Børn, Unge & Sorg. I 2020 fejrer Børn, Unge & Sorg sit 20 års jubilæum, hvor det samtidig bliver 8. gang, at Team Giv Håb cykler Danmark rundt.

Hos Børn, Unge & Sorg glæder projektchef Michael Gatten sig meget over det nye samarbejde mellem Team Giv Håb og XTREME:

Med XTREME får vi en topprofessionel samarbejdspartner, som leverer cykelbeklædning af højeste standard til vores mange fantastiske ryttere. Dertil deler XTREME vores mål om at gøre en forskel for børn og unge i Danmark, når de alt for tidligt oplever sygdom og død i familien. Vi er derfor utroligt glade for det nye samarbejde og vil inden længe, sammen med XTREME, også kunne løfte sløret for vores helt nye Team Giv Håb-webshop. Det glæder vi os rigtig meget til, fortæller projektchef Michael Gatten.

OM TEAM GIV HÅB

Team Giv Håb cykler Danmark Rundt 2020 i uge 27 2020 og samler hvert år penge ind til fordel for Børn, Unge & Sorg. Du kan læse mere om Børn, Unge & Sorg på www.sorgcenter.dk.

Ansøgning til Team Giv Håb – Danmark Rundt 2020 er i fuld gang, så skynd dig ind på www.teamgivhaab.dk/bliv-rytter og send din ansøgning afsted.

Har du spørgsmål vedrørende Team Giv Håb?

Kontakt teamkoordinator Dennis Marquardtdm@teamgivhaab.dk – eller læs mere på www.teamgivhaab.dk